Termeni si conditii

Termeni de utilizare a website-ului www.cdpartner-tourism.ro

Site-ul www.cdpartner-tourism.ro este proprietatea Agentiei de turism  Partner Tourism, cu sediul in Bucuresti, Sos Stefan cel Mare nr. 1. Pe parcursul acestor termeni si conditii acest Site va fi numit “www.partner-tourism.ro”. Accesand si navigand pe acest Site, se considera ca Utilizatorul a citit, inteles si acceptat termenii de utilizare descrisi în continuare. In situatia in care Utilizatorul nu este de acord cu unul sau mai multe din punctele prezentate mai jos, nu poate utiliza in niciun fel www.partner-tourism.ro  Navigarea pe Site, logarea, utilizarea serviciilor oferite de site presupune ca Utilizatorul a acceptat termenii si conditiile. 

1. Acces

Acest Site va fi utilizat numai in scopul obtinerii de informatii privind ofertele turistice ale Partner Tourism , descrierea destinatiilor, abonare la newsletter, cereri de rezervari, suport prin chat, etc. Nu este permisa utilizarea in orice alte scopuri decat cele descrise.

 2. Informatiile publicate pe Site

www.partner-tourism.ro este un site care oferta informatii cu titul general, in scop consultativ. Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. Cu toate acestea, www.partner-tourism.ro nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, dar asigura ca va depune toate diligentele pentru remedierea eventualelorerori, in scopul unei informari corecte. 

3. Limitarea raspunderii

Informatiile, aplicatiile, produsele, serviciile continute in acest Site pot include inadvertente sau erori, inclusiv erori de tarife. www.partner-tourism.ro nu garanteaza si nu isi asuma nicio responsabilitate in ceea ce priveste corectitudinea, acuratetea, integralitatea, realitatea informatiilor continute in Site si nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele erori sau pentru eventualele daune care ar putea rezulta din utilizarea Site-ului. Informatiile continute in Site nu constituie garantii, consultanta, angajament din partea www.partner-tourism.ro  Informatiile continute in Site pot fi modificate la orice moment fara o notificare prealabila. Partner Tourism actioneaza si ca agent pentru terti furnizori ca: hoteluri, companii aeriene, companii de rent-a-car, etc. In desfasurarea serviciilor turistice, Partner Tourism nu raspunde pentru niciunul dintre prestatorii de servicii ale caror servicii le rezerva si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site. Este necesar ca Utilizatorul sa verifice cu Furnizorul de Servicii Turistice, ambasada sau biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe Site sunt de actualitate. Prartner Tourism nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie. Partner Tourism nu poate fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte produse prin Site:

-         utilizarea anevoioasa sau intreruperea utilizarii Site-ului

-         neafectarea altor sisteme in timpul utilizarii Site-ului

-         inexistenta pe Site a virusilor sau alte componente care pot afecta Utilizatorul

4. Drepturile utilizatorului

Utilizatorul www.partner-tourism.ro  are dreptul sa vizualizeze, sa tipareasca si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, noncomerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente in acest site sunt detinute dePartner Tourism.  Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al Partner Tourism. 

5. Obligatiile Utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs

- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice

- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase.

- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Solicitarile privind folosirea continutului vor fi adresate catre Partner Tourism la adresa office@partner-tourism.ro