Despre noi

Stimati clienti, prieteni si vizitatori, 

 

C&D Partner Transport este o agentie de turism, tour operatoare, infiintata in anul 2004 . Cu sprijinul si increderea acordata de clientii si partenerii nostri firma a avut in toti acesti ani o dezvoltare constanta transformandu-ne treptat dintr-o simpla echipa de profesionisti in adevarati prieteni si parteneri de nadejde. C&D este o firma de familia care are caldura unei familii si, in consecinta, ne purtam ca atare. 

25 de ani mai tarziu misiunea noastra ramane aceeasi - sa fim partenerii loiali si onesti ai vacantelor dumneavoastra, avand totodata viziunea de a fi un focar de calitate si profesionalism in spatiul turistic romanesc. Siguranta, confort, respect fata de clienti, angajati, parteneri si colaboratori si desfasurarea unei activitati transparente, cu respectarea legislatiei nationale si a Uniunii Europene. 

Echipa C&D isi propune sa activeze parteneriatele solide din tara si strainatate in vederea oferirii clientilor nostri a unor servicii de inalta calitate impreuna cu optiuni diverse si, putem spune, de multe ori unice pe piata din Romania.

De asemenea, agentia ofera programe turistice pentru absolut toate buzunarele, de la programe sociale si de seniori pana la cele de lux. 

Cazari, bilete de avion, sejururi, circuite, croaziere, parcuri de distractie, golf, wellness & spa, city break, luna de miere, turism de shopping, revelion, ski & snowboard, turism religios, programe pentru seniori +55 ani, conferinte, team building, tabere, balneo turism, Delta Dunarii, destinatii exotice, munte, litoral, turism de Paste si de 1 Mai, toate la un tarif exceptional!

Echipa C&D Partner Transport  este alcatuita in majoritate din tineri, motivati si pregatiti in concordanta cu reguli si standarde bine definite, fiind totodata un nucleu de profesionisti cu experienta si cu diferite calificari.

Majoritatea angajatilor nostri sunt agenti turoperator si de travel, specializati in ticketing, turism si consultanta de calatorie. Organizate periodic, actiunile de training intern sau extern de specializare, vanzari, comunicare, customer care, mentin la standarde ridicate performantele echipei noastre.

Va asteptam cu drag si respect in agentia noastra, in mica, dar marea si inimoasa noastra familie, impreuna cu dumneavoastra, clientii si prietenii nostri! 

 

Partenerul vacantelor dumneavoastra, 

Iosif Dorinel, fondator