Colaboratori nationali si internationali

Parteneriate furnizori

Complexitatea si diversitatea serviciilor de calatorie pe care le ofera Partner Tourism este completata de parteneriatele cu o serie de touroperatori europeni de marca, precum: Dertour, Neckermann, Thomas Cook, TUI, Meyer`s, ADAC, sau ITS.

Asigurarea serviciilor de rezervari hoteliere in orase si calatorii de afaceri se face in mare masura in baza parteneriatelor cu operatori de tip Integratori / Wholesalers si GDS`s  (Global Distribution Systems) care detin sisteme de rezervari on line specializate, precum: AMADEUS, GTA, Travco, Go Global, Hotusa, Restel, Expedia, HRS.

Serviciile de rezervare pentru calatorii de afaceri, personale si turistice in Romania se asigura in baza contractelor pe carePartner Tourism le detine cu peste 600 unitati hoteliere din Romania.

Serviciile de ticketing, rezervare si emitere de bilete de avion se asigura in baza parteneriatelor cu cele doua sisteme de rezervari (GDS`s) prezente in Romania (AMADEUS si Worldspan by TRAVELPORT), si parteneriatelor cu toate companiile aeriene de linie si low-cost care opereaza zboruri din si inspre Romania.

Principalele companii aeriene partenere Partner Tourism sunt: Tarom, Lufthansa, Austrian, Swiss Air Lines, Air France, KLM, Alitalia, Czezh Airlines, British Airways, LOT, Turkish Airlines, Qatar, TAP, Emirates, Wizzair.

Certificarea sistemului de management al calitatii companiei Partner Tourism conform standardelor ISO 9001:2008 a fost realizata si este monitorizata de catre S.G.S. (Societee Generale de Surveilance).

 

Vacante in Romania

 Partner Tourism este de multi ani unul dintre principalii touroperatori nationali in turismul intern.

In aceasta calitate, detinem contracte preferentiale cu un numar important de unitati hoteliere de toate tipurile si categoriile, pe Litoralul romanesc al Marii Negre si in toate statiunile si regiunile turistice ale tarii.

Oferta Partner Tourism de vacante in Romania cuprinde, in principal: sejururi si pachete turistice in peste 150 hoteluri, vile si pensiuni pe Litoralul romanesc al Marii Negre, pachete turistice in statiuni balneoclimaterice, hoteluri cu baze de tratament si facilitati de spa & wellness din toata tara, excursii de agrement in Delta Dunarii, cazari in hoteluri, pensiuni si vase plutitoare din Delta, pachete pentru turism rural si agroturism, circuite culturale tematice in intreaga tara, pachete turistice in statiuni montane etc.

In fiecare sezon turistic, oferta de vacante in Romania si ofertele speciale cu reducere sunt disponibile pe site-ul companiei si in cataloagele si brosurile specializate, tiparite sau in format electronic.

in 2019 Partner Tour a avut un numar de peste 96.000 de clienti pentru vacante in Romania.

 

Vacante in strainatate

Prin intermediul parteneriatelor cu principalii touroperatori europeni si internationali care au acreditat compania pentru distributia de servicii, C&D Partner Tour ofera clientilor sai oferte complexe si variate de destinatii de vacanta pe piata romaneasca de calatorii.

Suntem in masura sa oferim orice destinatie din lume, in conditii de siguranta si confort, sa personalizam si sa oferim pachete turistice pentru bugete mari si mici de calatorie, functie de preferintele diferitelor categorii de clienti.

Oferta C&D Partner Tour de vacante in strainatate cuprinde diferite tipuri de vacante, precum: “city break /vacante scurte in capitale si orase”, pachete de servicii cu zbor charter inclus cu plecare din principalele orase din Romania, Ungaria, Austria sau Germania catre destinatii precum Turcia, Grecia, Malta, Cipru, Spania etc, oferte pentru individuali fara transport inclus (Bulgaria, Croatia, Grecia, Serbia, Muntenegru, Austria etc), pachete turistice pentru destinatii exotice (Maldive, Seychelles, Mauritius, Thailanda, Brazilia, Cuba, Venezuela, Mexic, Caraibe etc), croaziere, circuite culturale, pelerinaje religioase, vacante motivationale pentru spa & wellness, pentru sporturi de vara si iarna, turism activ, servicii de lux, pachete pentru cupluri in luna de miere, pachete pentru familii cu copii sau vacante special la pret redus pentru seniori, etc.

Programele speciale cu reducere, de vacante in strainatate, pe care le oferim in mod traditional turistilor sunt: ”Early booking”, “Platesti 6 si stai 7”, “Platesti 10 si stai 12”, “Last minute”, “Vacante pentru SENIORI”, etc.

In fiecare sezon turistic, o parte din oferta de vacante in strainatate a companiei C&D Partner Tour si ofertele speciale cu reducere sunt disponibile pe site si in cataloagele si brosurile specializate, tiparite sau in format electronic.

 

Servicii asociate

C&D Partner Tour ofera o gama larga de servicii asociate de calatorie, precum:  rent-a-car (prin AVIS, AMADEUS, TUI si operatori locali de transport), asigurari medicale de calatorie si asigurari storno, informatii necesare clientilor privind regimul pasapoartelor si al vizelor, informatii referitoare la unitatile medicale care presteaza servicii necesare realizarii calatoriei pentru anumite destinatii externe (controale, analize, vaccinuri), informatii cu privire la contextul politic, social, economic al destinatiei etc., livrarea documentelor de calatorie in maximum 24 de ore oriunde in Romania si in strainatate etc.